Over Texelse Media

Texelse Media B.V., een veelzijdig mediabedrijf

Texelse Media B.V. is bij de tijd. Dat betekent dat we ons met name richten op digitale media. Dat neemt niet weg dat we prima met papier overweg kunnen, als dat tenminste op de een of andere manier ondersteunend is. En toegegeven, dat is nog vaak genoeg het geval.

We zijn niet alleen bij de tijd, we nemen ook de tijd voor al onze klanten. We geloven niet in ‘eenheidsworst’. Mensen zijn verschillend en hun wensen al helemaal. En dus ontwikkelen we commercials, still frames of video op maat.

Effectieve communicatie

Niet iedereen beseft dat effectief communiceren begint met goed nadenken. Wat wil ik vertellen? Wie wil ik bereiken? Wat betekent dat voor de inzet van middelen? En welke budgettaire consequenties heeft dat? Texelse Media B.V. helpt u bij de invulling van uw mediastrategie en adviseert u graag over welke communicatiemiddelen in uw geval het meeste resultaat zullen opleveren. In elk geval informeren we u vooraf over wat u mag verwachten van onze producten en diensten en welke investeringen daarmee gemoeid zijn.

Lokale markt

Texelse Media B.V. is een jong bedrijf dat zich voornamelijk bezig houdt met de lokale markt. Texelse Media B.V. is opgericht in 2002 en er zijn inmiddels 12 personen werkzaam. Onder de noemer Texel-Plaza brengen we een website (Texel-Plaza.nl) en een App (Texel-Plaza APP). Texel dit Weekend is onze wekelijkse huis-aan-huiskrant, voor Texelaar én toerist. Tevens verzorgen wij buitenreclames, zoals abri’s, stadsplattegronden en europanelen.

Inloggen bedrijven

E-mailadres/Inlognaam
Wachtwoord
Over Texel-Plaza.nl | Contact | Algemene voorwaarden | Privacybeleid | Adverteren

Texelse Media